Follow Saya Di Google Plus

Sunday, November 14, 2010

Membuang sawang di lamanku ini

Pix ini diambil kat rumah mak..tak silap aku masa ini mirza baru 3 tahun...Zarif yang tak berapa nak suka bila dipegang en Yem...huhuhu...

Lama sekali aku meninggalkan dunia berblogging ni. Rasanya mood untuk menulis belum sampai seru lagi. Hari ini masih ada lagi sisa kemalasan, tapi memandangkan dah bersawang dalam ni kenalah bersihkan cepat2... nanti spiderweb pula datang mengganas.

Tak tahulah apa yang nak dikhabarkan dalam ini ya. Mungkin bila Mirza masuk sekolah nanti pengalaman aku akan jadi lebih menyeronokkan lagi. Zarif sekarang ini pun dah pandai sekali berkata2...ciri nak menjadi pembidas itu dah nampak... memang ikut perangai en Yem yang tak mahu kalah itu (tapi kata en Yem plak aku yang tak mahu mengalah???) Hmmm, mana satu betul ya?

Hari ini pun ada cerita yang tak kurang menarik. Susah juga kalau komunikasi 'breakdown' terjadi antara suami isteri. Aku sendiri dah mengalaminya hari ini. Sorang utara sorang selatan... apapun sabar dan fahami pasangan kita... insyaallah tak ada apa2 yang berlaku. Lagipun mana boleh merajuk ngan laki lama2 nanti tak berkat kehidupan kita sebagai isteri..tak gitew cik Netty...yolah tu...

Malas pula aku nak meneruskan penulisan aku nih..nantilah bila datang mood yang sebenar2nya baru aku sambung k!

Related Posts with Thumbnails